Integritetspolicy

Vilka är vi?

Ridhästens Samfällighetsförening
Timotejvägen 14
192 69 Sollentuna

Vår hemsida finns på https://ridhasten.se.

Vilka personliga data samlar vi in och varför?

Om du prenumererar på nyheter eller kontaktar styrelsen via formuläret på hemsidan samlar vi in ditt namn, ditt husnummer och din e-postadress för att styrelsen snabbt och effektivt ska kunna nå ut med information till dig. Om du vill kontakta parkeringsansvarig så samlar vi också in information om vilken parkeringsplats ditt ärende gäller.

Om du fyller i en intresseanmälan för en parkeringsplats samlar vi också in ditt personnummer för att vi enkelt ska kunna skapa ett giltigt parkeringskontrakt med den informationen.

Du ger ditt samtycke när du registrerar uppgifterna på hemsidan, men du kan när som helst återkalla det samtycket.

Vi delar inte dessa data med tredje part

Ridhästens Samfällighetsförening använder inte den insamlade informationen för att skicka den vidare till tredje part.

Hur länge sparas data?

Om du är registrerad för nyheter via hemsidan sparas din personliga information så länge du fortfarande är registrerad. Varje användare kan se och redigera sin personliga information närhelst de vill, och kan när som helst anmäla att de vill få informationen raderad. Inaktiva eller felaktiga adresser sorteras bort av systemet. Hemsidans administratörer kan också se, redigera och ta bort informationen.

Information som skickas via kontaktformulär sparas i form av e-mail i upp till fem år.

Vilka rättigheter har jag över mina data?

Om du har registrerat dig för nyhetsbrevet kan du be om att få en exporterad fil med de personliga data vi har sparat om dig. Om du har skickat in ett kontaktformulär kan du också skicka mail till info@ridhasten.se eller parkering@ridhasten.se och be att få kopior på de data vi har sparat. Du kan också be att vi när som helst raderar dessa data.

Hur vi skyddar dina data

All information skickas och lagras i krypterad form. Endast administratörer till hemsidan kan se din personliga information i klartext. De mail som skickas via kontaktformulär krypteras och hanteras alltid på lösenordsskyddade konton och kan endast ses av de som har tillgång till dessa konton.

MailPoet nyhetsbrev och e-post

Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev eller om du är medlem på vår hemsida (du kan logga in) finns det en stor chans att du kommer att få e-post från oss.

Vi skickar endast e-post till dig som du har valt att ta emot, eller som avser de tjänster som vi tillhandahåller till dig.

För att skicka e-post till dig använder vi namnet och e-postadressen du ger oss. För att förhindra missbruk av systemet loggar vår webbplats även den IP-adress du använde när du anmälde dig till tjänsten.

Denna webbplats kan skicka e-post via MailPoets utskickstjänst. Denna tjänst gör det möjligt för oss att spåra öppningar och klick i våra e-postmeddelanden. Vi använder denna information för att se om våra nyhetsbrev når fram och för att radera inaktiva eller inaktuella medlemmar.

Ingen identifierbar information spåras annars utanför denna webbplats förutom e-postadressen.