Ridhästens Samfällighetsförening, Rotebro

Nyheter och nyhetsarkiv

Infobrev maj 2017

2017-05-09

 

Garage uthyres
Det enskilda garaget (beläget vid det stora gemensamma) finns nu tillgängligt att hyra. Det är 32 kvm med egen port. 4 stycken 220V uttag finns i garaget. El ingår i hyran vid normal konsumtion. Uthyres löpande månadsvis. Vid intresse eller frågor hör av er till: parkering@ridhasten.se.

Byte av kontaktperson radhuslänga
I samband städdagen var det också dags att byta kontaktperson i radhuslängorna vilket några tog tillfället i akt att göra. Har inte bytt finns en blankett på hemsidan där ni fyller i kontaktuppgifter till ny kontaktperson och lämnar till styrelsen. Den nya uppdaterade listan med kontaktpersoner finns också den att titta på där vilket ni gärna får göra i fall vi har missat att byta ut er kontaktperson trots att ni anmält om detta. Kontaktpersoner radhusen 2017_2018.

Sommarjobb
Föreningen ger ett antal ungdomar födda 1998–2001 möjligheten att jobba under 9 arbetsdagar under veckorna 25–26. Arbetsuppgifterna blir bl.a. målnings- och trädgårdsarbeten. Precis som tidigare år kommer föreningen att nyttja kommunens erbjudande till ungdomar, där kommunen betalar halva lönen. De som är intresserade av att jobba söker via föreningens brevlåda på Timotejvägen 14, eller mailar till info@ridhasten.se senast onsdagen den 31 maj. Ansökan ska innehålla mailadress och telefonnummer för att vi ska kunna lämna besked om man fått jobb senast 7/6.

Årsmöte
Senast fredag behöver vi ha din anmälan till årsmötet tisdagen den 16/5 i Gillboskolans matsal. Vi börjar kl. 19:00.