Ridhästens Samfällighetsförening, Rotebro

Nyheter och nyhetsarkiv

Infobrev april 2017

2017-04-18

Årsmöte
Valberedningsarbetet har inletts och kontaktpersoner i radhusen har nu i uppgift att ta fram förslag till ny styrelse inför årsmötet tisdagen den 16 maj. Är du intresserad av att engagera dig i styrelsen går det bra att själv höra av sig till aktuell kontaktperson. Listan med kontaktpersoner finns att hitta på hemsidan. Skulle du vara intresserad av att veta mer om vad det innebär att engagera sig i styrelsen skicka gärna en fråga på info@ridhasten.se eller prata med någon i styrelsen på vårens städdag.

Städdag - container för grovsopor och el-bur
Lördag den 22 april har vi årets första städdag som tidigare meddelats. En container för grovsopor kommer att ställas ut under torsdagen den 20 april och en el-bur kommer också att ställas som står kvar över hela helgen. Containern är till för det avfall som inte sorteras och kan kastas i de sopkärl som föreningen har uppställda på sopstationen eller i de containrar som kommunen har ställt upp för sortering utmed vägen mot centrum. Tänk på att inte slänga däck, byggavfall eller elektronik i containern eftersom detta innebär en extra, onödig kostnad.

Byte av kontaktperson radhuslänga
I samband med vårens städdag är det också dags att byta kontaktperson i er länga. På hemsidan finns en blankett där ni fyller i kontaktuppgifter till ny kontaktperson och lämnar till styrelsen. Det går också bra att göra detta på städdagen så klart.