Ridhästens Samfällighetsförening, Rotebro

Nyheter och nyhetsarkiv

Infobrev april 2016

2016-04-05

Städdag
Städdagen är som tidigare meddelats bokad till lördagen den 23 april. Vi inleder med en gemensam samling på ängen vid lekplatserna vid ca kl. 10:00 och avslutar med gemensam fika på samma plats kl. 13:00. Det kommer att finnas grillar på plats för dom som vill grilla korv. I samband med vårens städdag är det också dags att byta kontaktperson i er länga. På hemsidan finns en blankett där ni fyller i kontaktuppgifter till ny kontaktperson och lämnar till styrelsen. Det går också bra att göra detta på städdagen så klart.

Sopstationen
Det har blivit mycket bättre ordning på vår gemensamma sopstation men tänk på att inte bara slänga sopor i de kärl som står närmast ingången. De blir snabbt överfulla vilket gör att fåglar kommer åt matrester och sprider det över området. Det har kommit in information om att råttor synts till vilket gör detta än mer viktigt.

Sopning av området
Sandsopning av området kommer ske under denna vecka, dock tidigast från den 6/4. Den sand/grus som sopas upp kommer att ligga i en hög vid en av vändplanerna i några dagar innan en lastbil kommer och hämtar upp det.

Inbrott i garaget – försiktighetsåtgärder
Med anledning av tidigare inbrott i garaget vill vi uppmana alla att inte lämna kvar sin fjärrdosa i bilen över natten. Det är en värdehandling som vi inte vill ska komma i orätta händer.

Årsmötet
Årsmötet hålls tisdagen den 26 april i Gillboskolans matsal. Mötet inleds kl. 19:00. Kaffe och kaka kommer att serveras. Kallelser delas ut inom kort. Hoppas att ni kan komma!