Ridhästens Samfällighetsförening, Rotebro

Nyheter och nyhetsarkiv

Infobrev november 2015

2015-11-28

Bilkörning i området

Vårt boendeområde är planerat för att i princip vara bil- och mopedfritt vilket framgår av skyltningar vid infarter till området. Det är ok att köra in med bil eller taxi till respektive hus den kortaste vägen vid t.ex. tung last. Eftersom det är många barn som bor i vårt område och som springer ut från tomterna är det viktigt att alla som kör i området rullar mycket långsamt för att hinna stanna. Det är upp till dig som fastighetsägare att upplysa exempelvis anlitade hantverkare om dessa regler och bestämmelser i de fall de behöver köra bil i området för att komma fram till ditt hus. Tack för visad hänsyn!

Garage

Vår hyresgäst har nu flyttat ut och det finns möjlighet att titta på garaget. Hör av er till Roland Langebäck vid frågor och för att boka in en eventuell visning. Garaget är, som tidigare meddelats, 32 kvm stort och kan även användas som lager/kombinerat lager. Kontakta Roland på:

telefon 072-873 52 54 eller e-post: langeback@hotmail.com

Gårdsstädning – tack!

Tack till er som var med och städade lördagen den 24 oktober. Tänk så fint man kan göra när man hjälps åt! Skulle ni ha någon återkoppling gällande upplägg eller har andra funderingar får ni gärna meddela detta på info@ridhasten.se så tar vi med oss det till nästa tillfälle.