Ridhästens Samfällighetsförening, Rotebro

Nyheter och nyhetsarkiv

Infobrev 2015 maj-juni

2015-05-18

Nytt lås till sopstationen sedan städdagen 25 april

Viktig information: Vill er familj köpa ytterligare nyckel till sopstationen? Nycklarna är kopieringsskyddade. Extra nyckel kan köpas till självkostnadspriset 150:-/styck. Ta kontakt med Roland Langebäck Timotejvägen 54. Du behöver ta med id-handling och jämna pengar i kontanter! Det är några radhusägare som inte hämtat ut de 2 kostnadsfria nycklarna - kontakta Roland Langebäck J

Nya trädgårdsmöbler

Har ni sett de nya trädgårdsmöblerna som styrelsen köpt in? Vi har nu fem (5) stycken bänkar-och-bord som vi kommer placera vid lekplatserna. Tack Helena för bra inköp! 

Sommarjobbare

Föreningen ger ett antal ungdomar födda 1996-1999 möjligheten att jobba under 9 arbetsdagar; fördelade på måndag, tisdag och fredag under veckorna 25-26-27, under arbetsledning av Ecotime AB som förvaltar våra grönområden. Arbetsuppgifterna blir bl a målnings- och trädgårdsarbeten. Precis som tidigare år kommer föreningen att nyttja kommunens erbjudande till ungdomar, där kommunen betalar halva lönen. De som är intresserade av att jobba söker via föreningens brevlåda på Timotejvägen 14, eller mailar till info@ridhasten.se senast den 24:e maj. Ansökan ska innehålla mailadress och telefonnummer för att vi ska kunna lämna besked om man fått jobb senast 27 maj.

Har du/ni inte köpt till 9 kvm till baksidan?

De fastighetsägare som inte köpt till tomt på baksidan enligt tomtkartan från Lantmäteriet (finns på hemsidan www.ridhasten.se) kommer snart få erbjudande om att köpa till 9 kvm tomt på baksidan. Det finns stor fördel med att köpa tillsammans med andra, eftersom ni då är fler som delar på den avgift som Lantmäteriet tar ut. Det blir alltså mycket billigare att köpa tillsammans med flera andra, än själv senare.

 

Nu finns Infobrevet för maj-juni inlagt på rätt ställe i Nyheter och Nyhetsarkiv. Du kan även ladda ned den här.