Ridhästens Samfällighetsförening, Rotebro

Nyheter och nyhetsarkiv

Infobrev Augusti 2013

2013-08-29

MÅLNING FASADER – ÄKTA FALU RÖDFÄRG

För dig som behöver måla om fasaden lämnar Norrorts Färg & Tapet i Norrviken (Skolvägen 14) 10% rabatt på Falu rödfärg. Du behöver bara uppge att du tillhör Ridhästens Samfällighetsförening. 10 liter kostar idag 495,- och räcker till ca 35-40 kvm. Fasaden inklusive staket och förråd är varje fastighetsägares ansvar att underhålla och du som har hörnradhus äger och ansvarar även för gaveln.

HÅLL HUNDEN KOPPLAD

Vi vill påminna om att samma lagar och regler gäller i och runt vårt bostadsområde som i Sollentuna Kommun generellt, d v s det råder kopplingstvång för hundar. Hundar får vara lösa på den egna tomten, i rastgård och i vissa skogs-områden. Mer information finns på Sollentuna Kommuns hemsida under rubriken Bostad & miljö.

LJUDNIVÅ

Tänk på att visa hänsyn till dina grannar när du tar med dig musiken ut på tomten eller balkongen. I vårt område där vi bor tätt blir detta extra viktigt.

CONTAINERN FÖR GROVSOPOR TAS BORT

Containern för grovsopor kommer att tas bort från och med slutet av september på grund av missbruk av både boende i området och externa, ej boende på Timotejvägen. Beslutet är grundat på både miljö- och kostnadsaspekter. I fortsättningen kommer det med jämna mellanrum att ställas upp en container på vändplanen. Containern ställs upp på fredagen och tas bort på måndagen. Vi återkommer med datum när containern kommer att vara uppställd.

OBS! Förutsättningen för denna tjänst är att den inte missbrukas och att vi håller rent runt containern.

Hämta månadsbrevet som PDF-fil i dokumentarkivet